I qui sóc jo?                                                                                                              20150914_182932Realment una pregunta una mica difícil de contestar quan fas un «mix» entre vida professional i personal…

Quan era com tu volia estudiar Magisteri perquè la vida a l’escola sempre m’havia agradat; però finalment vaig estudiar Arquitectura Tècnica a la UIB. Crec que tota la cupa la té el meu pare, ja que tota la meva vida he vist pols i formigó. Ell era promotor d’obres.  Per tant, m’apassiona la construcció.

A més, en aquell temps me pensava que seria la persona més rica del món, però arribà la crisis…Així que sempre m’havia quedat l’espina de ser professora, i després d’estudiar alguns màsters d’especialització en urbanització i rehabilitació d’edificis; i el de Formació del Professorat, aquí estic.

I què m’agrada fer en el meu temps lliure?

La meva vida pareix un còmic, perquè m’agrada fer tantes coses diferents…

El que m’agrada més és viatjar, però és una d’aquelles coses que no pots fer cada cap de setmana. M’encanta qualsevol tipus de ball, i pel gimnàs; fer Zumba. També sóc seguidora dels nostres costums, i com a bona mallorquina m’agrada anar a cercar bolets, tenir un hortet, viure al camp amb els meus animals.

Coses estranyes de mi: m’agrada fer punteria i jugar als videojocs.

Si aquesta minibiografia ha estat bona de digerir, me teniu a la vostra disposició per respondre preguntes, i sobretot, per ajudar-vos en tot el que necessiteu. 😉